FOTO: Jílovské letní slavnosti přinesly zábavu pro celou rodinu. Odpoledne zpestřil Martin Maxa
Foto: Tomáš Straka
Zajímavosti

Jílové - Na sobotu 1. června připadl jako každý rok svátek všech dětí - Mezinárodní den dětí, proto letošní letní slavnosti v Jílovém patřily především jim. Po celé odpoledne se děti bavily na hřišti v areálu zámeckého parku se Skupinou historického šermu LEPUS, která pro ně připravila šermířské vystoupení i papírovou bitvu.

Děti se tak měly možnost aktivně zapojit nejen do produkce skupiny, ale také do soutěží, a to samozřejmě za sladkou odměnu.

0306slavnosti1

Městští strážníci připravili v prostoru u rehabilitace malé dopravní hřiště a hasiči v prostoru pod rybníčkem dětmi oblíbenou pěnu. Na parkovišti u zámku byl přistaven otočný simulátor ÚAMK. LOUDA AUTO Teplice se pochlubil vozy Hyundai.

0306slavnosti3

Kromě hradu a trampolíny čekala na děti závodní dráha s traktory. Odpoledne zpestřil zpěvák Martin Maxa, podvečer veselá partička z Ústí s názvem TOČÍLAS a večer kluci z The Drops. Na nádvoří bylo několik stánků s občerstvením, na náměstí byl pro děti i dospělé připraven menší lunapark.

0306slavnosti4

4x foto: Tomáš Straka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru