Relaxační zóna u FunParku. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Most - Po zimní přestávce se znovu otevřel FunPark v Mostě na Šibeníku. Jde o areál s 3D bludištěm, rozhlednou a dalším zázemím a atrakcemi.

Ještě než se areál otevřel, pilně se na něm pracovalo. "Klademe velký důraz na bezpečí našich návštěvníků a proto musí být na otevření vše v perfektním technickém stavu. Samozřejmostí je také pečlivý úklid celého prostoru, doplnění kamínků v dopadových zónách, čištění a doplnění pískoviště, čištění a kontrola dětských hřišt a herních prvků a mnoho dalšího," uvádí Sportovní areály Most, které mají FunPark ve své správě.

Ve FunParku najdou lidé několik novinek. Zaujmout je může třeba nová relaxační zóna s lehátky, odkud budou mít rodiče své děti pod dohledem. Otevřené je rovněž občerstvení se sociálním zázemím. 

Otevřeno je každý den od 10 do 19 hodin. Velké 3D bludiště a vstup na rozhlednu jsou zpoplatněné, malá dětská hřiště mají vstup bezplatný.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru