V pondělí se začnou prodávat známky na popelnice na příští rok. Kolik za ně zaplatíte?
Ilustrační foto
Děčín

Rumburk - Od pondělí 16. prosince se začínají prodávat známky na popelnice na 1. pololetí roku 2020. Známky si můžete zakoupit u firmy AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. v Královské ul. č. 173/5 v Rumburku. Prodejní doba od 16. 12. 2019 do 15. 01. 2020 je pondělí - pátek 9:00 - 17:00 hodin a v sobotu 9:00 - 13:00 hodin, mimo státní svátky.

Až budete vylepovat novou známku na popelnici, přelepte novou známkou tu starou, popřípadě odstraňte všechny staré a neplatné známky, tak aby dobře viditelná zůstala jen platná známka. Ulehčíte tím práci posádce vozu, která musí vyvážet jen popelnice s platnou známkou. Mezi velkým počtem vylepených známek je pak dost obtížné najít tu správnou. Ceník naleznete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru