Únik oleje na vozovku, pomoc záchranářům či otevření bytu, kde byl člověk bez známek života
Foto, zdroj: JSDH Horní Žleb
Děčín

Děčín - Dvě hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči Horní Žleb) vyjely v pondělí dopoledne k úniku provozních kapalin-oleje na vozovku od úseku Přípeř směr Maxičky. Po příjezdu bylo zjištěno, že jde o olejový pás o délce přibližně jeden a půl kilometru. Hasiči následně olej z komunikace odstranili. Silnice byla velmi kluzká.

K další události hasiči vyjeli během likvidace úniku oleje. Jednalo se o pomoc záchranářům při transportu pacienta z bytu do sanitního vozu. V odpoledních hodinách vyjíždí hasiči z profesionální stanice k další události, tentokrát do Bynova, kde bylo za asistence PČR nutné otevření bytu. Hasiči našli uvnitř osobu bez známek života.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru