Foto, zdroj: Hasiči
Děčín

Jetřichovice - U úterního (7. 5.) opuštěného ohniště zasahovali profesionální hasiči ze stanice Česká Kamenice a dobrovolní hasiči obcí Česká Kamenice, Chřibská a Hřensko. Hasiči do nepřístupného terénu k místu ohniště dopravili vodu pomocí zádových vaků. Po likvidaci požáru bylo místo předáno správci NPČŠ. Zdroj: HZS ÚK

V úterý, v pozdních večerních hodinách operační důstojník hasičů vyslal čtyři jednotky na požár mezi Rudolfovým Kamenem a Tokání.
Po příjezdu na místo bylo díky dronům zjištěno, že se požár nachází přímo na známé vyhlídce Rudolfův Kámen, kde bylo rozděláno ohniště.
Z důvodu špatně přístupného terénu a malého rozsahu požářiště velitel zásahu usoudil, že se požářiště půjde dohasit s vaky na vodu o objemu 20l.
Zdroj: JSDH Česká Kamenice

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru