Kulturní pozvánka do Jílového. Těšit se můžete na divadlo, karneval či na Čertovskou patrolu
Čertovská patrola v Jílovém, Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - V sobotu 16. 11. 2019 za Vámi přijede Kytlický ochotnický spolek – Divadlo KoS s představením pro dospělé DETEKTOR LŽI. Hra vtipným způsobem vypovídá o skutečnosti, že pravda by měla někdy zůstat ukrytá pod povrchem. Nabízí gradující akční děj a ve vypjatých scénách Vám bude tuhnout úsměv na rtech.

Na neděli 17. 11. 2019 jsme pro děti připravili dvě hodiny plné zábavy: MAŠKARNÍ KARNEVAL! Dětská diskotéka, hry a soutěže a navíc dětská tvořivá dílnička. Těšíme se od 15 hodin na zámku.

0811jilove

První adventní neděle připadá na 1. 12. 2019. Od 10 do 17 hodin pro Vás na zámku bude probíhat Flerjarmark a na krbovém sále zároveň tvořivá dílna Oji Jelínkové. Od 14 do 16 hodin můžete děti postrašit: na nádvoří se zase ukáže Čertovská patrola, pro menší a bojácnější děti bude ve sklepě zámku připravena Čertovská školička. Zároveň bude probíhat mikulášská nadílka a aby se balíček dostal ke všem dětem, prosíme rodiče, kteří chtějí pro své hodné či zlobivé dítko nadílku, aby si od 15. 11. vyzvedli na podatelně, v knihovně nebo u referentky na zámku lístek. Balíček pak bude 1. 12. vydáván dětem prosti lístečku. V 16:15 na nádvoří zámku uslyšíte pásmo koled v podání jílovských prvňáčků, v 16:45 se představí CIRKO MINIMO s ohňovou show, v 17 hodin rozsvítíme vánoční strom a hned se můžete připojit ke zpívání s Krůčky, z.s. Od 13 hodin budou na nádvoří stánky s občerstvením, keramikou, svíčkařkou i kovářem… Pod pergolou tradiční Betlém a k vidění by měly být i živé ovečky…

0811jilovedva

0312certidva

0312certi

Foto: Tomáš Straka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru