Jílové: Vítání občánků v Jílovém se chystá na březen
Foto: Archiv města
Děčín

Jílové - Vážení rodiče, dovolujeme si vás a vaše děti pozvat na vítání nově narozených občánků našeho města, které se bude konat dne 23. března 2019 od 10 hodin v obřadní síni Jílovského zámku. Rodiče mohou přihlásit děti narozené v listopadu 2018, v prosinci 2018 a v lednu 2019.

Rádi přivítáme i děti dříve narozené, které se nemohly zúčastnit našeho prosincového obřadu. Účast na vítání občánků prosím nahlaste na podatelně Městského úřadu v Jílovém u paní Šafránové nebo telefonicky na tel. č. 412 557 711 a nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to do 8. března 2019 včetně.Těšíme se na vaši návštěvu.

Kulturní komise SPOZ/Řeř

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru