Pár čísel: Roční statistika Městské knihovny v Jílovém za rok 2018
Foto, zdroj: Město Jílové
Děčín

Jílové - V uplynulém roce bylo zaregistrováno 293 čtenářů, z toho 64 dětí do 15 let. Knihovnu za rok navštívilo 3153 čtenářů. Internetových služeb využilo 116 zájemců a ve virtuálním prostředí strávilo 34 hodin. Čtenáři si vypůjčili 13588 publikací a časopisů, z toho bylo 701 dětských knih. Knihovna uspořádala 10 informativních besed pro 186 dětí z MŠ a žáků ze ZŠ v Jílovém.

Jílovská knihovna využila služeb děčínské a ústecké knihovny a formou MVS (meziknihovní výpůjční služby) dodala čtenářům 33 knih, které nejsou v jílovském fondu a opačně zapůjčila děčínské knihovně 6 vlastních svazků. Formou výměnných souborů (knihovny si půjčují knihy mezi sebou) obohatila dočasně fond o 546 publikací. Knihovna i tento rok zajišťovala příjem inzerce a vzpomínek do Jílovské sovy či prodej vstupenek z portálu VSTUPENKA DĚČÍN.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru