Jílové: Strážníci v lednu pomáhali hasičům, řešili špatné parkování, pomohli zmatené ženě a několika opilcům
Foto: archiv města
Děčín

Jílové - Za měsíc leden strážníci v Jílovém na Děčínsku prováděli a zajišťovali technickou pomoc hasičům a místnímu hospodářství, řešili několik dopravních nehod, kde následně usměrňovali dopravu.

Strážníci dále řešili oznámení, kdy se v ranních hodinách, na Teplické ulici pohybuje starší zmatená a minimálně oblečená žena. Hlídka uvedenou paní převezla na služebnu MP do tepla a provedla šetření, ze kterého vyplynulo, že paní je zmatená a pamatuje si pouze jméno. Na služebnu byli následně přivoláni záchranáři. Pacientka byla přepravena do nemocnice. Celá tato záležitost byla předána státní policii.

K další události na Teplické ulici došlo ve večerních hodinách. Při odbočování na Mírové náměstí ležel na vozovce opilec. Hlídka muže probrala a nasměrovala jej do místa bydliště. Celá záležitost se řešila v následujících dnech na služebně MP Jílové.

Teplická ulice si vyžádala další zásah, tentokrát u čerpací stanice u vysypaného nákladu. Hlídka MP Jílové na místě usměrňovala dopravu po dobu úklidu.

V měsíci lednu hlídky MP Jílové řešily také parkování na pozemních komunikacích na Horním Sněžníku, kde docházelo k parkování na místech tomu zakázaných.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru