Odveta severočeského derby Medvědům nevyšla. Lvi rozhodli v poslední třetině
Zdroj: www.hcdecin.cz
Děčín

Děčín - Hokejisté Děčína nenašli ani potřetí recept na nováčka druhé ligy a s Mostem tak znovu padli. Tentokráte 4:7.

Most se ujal vedení už ve třetí minutě hry, únik hostů přetavil ve vedoucí branku MARTIN MICAL - 0:1. Medvědi našli svou odpověď na počátku sedmé minuty, když se z pravé strany dokázal prosadit nejproduktivnější děčínský hráč PAVEL KORDULE a bylo vyrovnáno - 1:1. Ovšem v jedenácté minutě už to bylo opět jinak. VÍTĚZSLAV NEDRDA poslal hosty znovu do vedení a Děčínští tak zase prohrávali - 1:2. Poté následovaly dvě velké šance Fučíka, ale ten je nedokázal zužitkovat a v šestnácté minutě pak přišel trest v podobě dalšího domácího vyrovnání. JAN BÁRDOŠ našel odražený kotouč před hostující klecí a poté už jen zakončoval do odkryté branky - 2:2. A úderem poslední minuty první části hry po velkém tlaku Medvědů strhl vedení na jejich stranu TOMÁŠ FAIGL - 3:2. Divoká přestřelka v první periodě tak vyzněla lépe pro Děčín.

Hosté však zaveleli k dalšímu obratu tohoto utkání. V pětadvacáté minutě dvěma slepenými góly znovu vedli. Nejprve se prosadil TOMÁŠ PŘEUČIL, jenž srovnal - 3:3. A hned po něm se pak trefil JAKUB ČMOLÍK a Lvi šli zase do vedení - 3:4. A opět to nebylo všechno v prostřední třetině. DANIEL VOLRÁB střelou po zemi dokázal dostat kotouč za Chabrova záda a opět se tak začínalo znovu od začátku - 4:4. V závěru druhé třetiny ujel do samostatné akce Martin Mical, ale Lavinger jeho pokus vykryl. Poté se už nic nestalo a podruhé do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

V šestačtyřicáté minutě Most znovu vedl. TOMÁŠ PŘEUČIL z pravého kruhu prostřelil domácího brankáře a hosté tak byli blíže dalšímu úspěchu nad Děčínem - 4:5. O dvě minuty později pak přišla smolná chvíle pro Lavingera. PAVEL SMOLKA před ním plácl do kotouče, ten se od něho odrazil a nakonec se došoural za brankovou čáru - 4:6. Lvi tak měli už dvoubrankový náskok. A ten ještě navýšili šest vteřin před závěrečnou sirénou, když prázdnou branku při powerplay Děčína trefil VÍTĚZSLAV NEDRDA - 4:7. Mostečtí tak Medvědy porazili potřetí v této sezóně.

HC Děčín - MOSTEČTÍ LVI 4:7 (3:2; 1:2; 0:3)

Branky a nahrávky: 7. Kordule (Oliverius), 16. Bárdoš (Petráš, Volráb), 20. Faigl (Oliverius, Kordule), 28. Volráb (Hříbal) – 3. Mical (Hrdlička), 11. Nedrda (Smolka, Mála), 24. Přeučil (Kýhos, Polák), 25. Čmolík (Bakrlík), 46. Přeučil (Mála, Polák), 48. Smolka (Bakrlík, Fučík), 60. Nedrda (Smolka, Bakrlík)

Autor: Vendula Zdražilová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru