Foto, zdroj: Hasiči
Děčín

Děčín - Profesionální hasiči z děčínské stanice a dobrovolní hasiči z Jílového vyjeli v neděli 28. dubna 2024 ve 22:57 k nahlášenému úniku provozních kapalin na silnici 13, Teplické ulice v Jílovém, hned u semaforu, u hřiště. Podle oznámení mělo jít o olej či naftu. Skvrny byly již rozježděné v obou pruzích.

Když k místu přijížděla jednotka z Děčína bylo už jasné, že jde o větší únik a nejde jen o nahlášené místo u papíren. Obě jednotky prováděly potřebný úklid a také zmonitorovaly další úseky. Uniklá nafta se táhla dál do Libouchce a až k dálnici. Na místo byla tedy povolána další hasičská jednotka, z Libouchce.

Před půlnocí vyjížděli k naftě i hasiči z Ústí nad Labem. Jednalo se, na žádost Celní správy, o asanaci dodávky od nafty. V Teplicích v noci též vyjížděli hasiči k úniku provozních kapalin na vozovku. Události jsou nyní v šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru