Tip na výlet: KAMENNÁ DÁMA, zábava pro celou rodinu
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Poslední prázdninovou sobotu 26. 8. 2017 se uskuteční II. ročník soutěže hasičských jednotek „O SRDCE KAMENNÉ DÁMY“. Hasiči s výstrojí pokoří 173 schodů rozhledny na Děčínském Sněžníku a pokusí se překonat loňský nejlepší čas. Celodenní akce, která bude probíhat od 9 do 17 hodin, ale nebude jen soutěží pro hasiče. Bude to zábava pro celou rodinu - country kapela, grilované sele, soutěž o nejlepší koláč, lezecká stěna, airsoftová střelnice a mnoho dalšího...

Účast přislíbili i z příhraničních obcí Německa. Schody na rozhlednu mohou zkusit vyběhnout i dobrovolníci z řad příchozích. A to je výzva! Takže pánové: vezměte svoje drahé polovičky na výlet a nechte je kochat se pohledem na statné hasiče nebo se chlubit svým upečeným domácím koláčem dle rodinného receptu a získat tak závist ostatních, jaký poklad máte doma, zatímco vaše dítka budou zdolávat lezeckou stěnu pod dohledem odborníků a vy se necháte vyhecovat k pokusu pokořit Kamennou dámu...Těm nejlepším to trvá jen něco málo přes 2 minuty!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru