Děčín - Děčínská zoologická zahrada chystá pro své návštěvníky veselé zakončení prázdnin v pirátském duchu. Akce s názvem Pirátská zoo se uskuteční poslední srpnovou sobotu 26. srpna od 14 hodin. Půjde o odpoledne plné zábavy pro celou rodinu, při které se bude soutěžit o poklad.

„Každý malý pirát obdrží tajnou mapu k pokladu. Ten si však zaslouží, až po odpracování všech pirátských povinností souvisejících s plavbou na moři. To znamená, že děti necháme například drhnout palubu korábu, vytahovat plachty na ráhno, zachraňovat tonoucího, ale třeba zajdeme i do pirátské krčmy a ochutnáme rum, budeme uzlovat nebo hledat dalekohledem ztracený ostrov,“ vyjmenovala mluvčí zoo Alena Houšková. A protože ke každému správnému pirátovi patří i tetování, nebude chybět ani zastávka v tetovacím salónu. Po splnění všech úkolů se otevře truhla s pokladem, ze které si každý pirát vybere svoji odměnu. „Stanoviště s úkoly budou k dispozici od 14 do 16.30 hodin, respektive v 16.30 ukončíme vydávání map potřebných pro plnění úkolů. Budeme rádi, pokud návštěvníci naši akci podpoří tím, že přijdou v maskách pirátů,“ doplnila Houšková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru