Odsouzení muži v Bělušicích vyráběli dárky, potěšili s nimi děti i seniory po Ústeckém kraji
Dárky od odsouzených z Věznice Bělušice potěšily seniory i malé děti. Foto: VS ČR
Zajímavosti

Bělušice - Výrobky z pedigu, papíru, látek i provázků byly předány seniorům i malým dětem.

Výrobky s vánoční tématikou vyrobené vězni z Věznice Bělušice byly předány do Domova pro seniory v Lounech. Plyšové smajlíky ušité odsouzenými obdrželi žáci první třídy v Teplicích před vánočními prázdninami.

"Vánoční hvězdy z provázků, zvonečky a košíčky z pedigu, andělíčky i ozdoby z papíru vyrobili odsouzení v adventním čase v rámci programu zacházení i ve svém volném čase pod vedením speciálních pedagožek věznice," přibližuje mluvčí věznice na Mostecku Danuše Vránová.

Radost ve tvářích seniorek i malých dětí byla velkým poděkováním za předané výrobky, které se ve Věznici Bělušice dlouhodobě vyrábějí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru