Foto: redakce
Děčín

Hřensko - Ve čtvrtek 9. května krátce po poledni vyjížděly záchranné složky k vážné dopravní nehodě na silnici I/62 u Hřenska. Na místo letěl také vrtulník Letecké záchranné služby.

Motorkář i přes snahu záchranářů zemřel. Místo je momentálně neprůjezdné. Podle svědků události motorkář spadl ještě před autem, zřejmě se jednalo o zdravotní komplikace. Ke srážce motorky s autem nedošlo.

„Motorkáře za jízdy pravděpodobně postihly velmi vážné zdravotní potíže, přes úsilí záchranářů byla resuscitace bohužel neúspěšná," uvedl mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

Policejní mluvčí Eliška Kubíčková uvedla, že dnes krátce po 12. hodině došlo na silnici č. 62, v obci Hřensko k tragické dopravní nehodě.  Z dosud nevyjasněných příčin došlo k pádu řidiče z jedoucího motocyklu. Při nehodě došlo ke zranění, kterým bohužel i přes poskytnutou pomoc podlehl. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému. Silnice je po dobu šetření nehody uzavřena. Příčiny a okolnosti nehody šetří dopravní policisté a kriminální služba. 

Na místě zasahovali hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Hřensko, záchranáři a policisté.

Foto: redakce

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru