Policisté navštívili Diakonii a nemocnici. Děti obdržely spoustu hraček
Foto: Policie ČR
Zajímavosti

Most - V tomto předvánočním čase policisté Územního odboru Most uskutečnili sbírku hraček a předali je dětem. Zapojili se všichni napříč celým mosteckým okresem, kteří ve svých domovech našli již nevyužité, ale stále zachovalé dětské hračky.

Cílovými obdarovanými institucemi byly dětské lůžkové oddělení mostecké nemocnice a Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni. Hračky s jistotou ještě poslouží těm, kteří nemají životní štěstí nebo vyplní čas na nemocniční posteli.

Mimo plyšáků, panenek a autíček, obdržely děti z rukou policistů i omalovánky a pastelky. "Nejmladší občánci byli příjemně překvapeni a vše s úsměvem přijali. Jménem Policie České republiky věříme, že všechny dary splní svůj účel," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru