VIDEO: U jezera Most už je nový stánek! Vzniká tam také vrak lodi jako dětské hřiště
Stavba dětského hřiště u jezera Most. Foto: e-mostecko.cz
Zajímavosti

Most - Pro plavce, kteří mají rádi teplo a koupání v prohřáté vodě, už sice sezona na jezeře Most skončila a brzy je vystřídají spíše otužilci, přesto do prostoru pláží dál míří zástupy lidí. Rekultivovaná plocha se stala velmi oblíbeným výletním cílem. Návštěvníci tam nyní mohou pozorovat pokračující stavební práce.

„V letošním roce chceme dokončit výstavbu nového stánku s občerstvením a samozřejmě potom také dokončit dětské atrakce, ve kterých jsme započali. Aktuálně se dostavuje vrak pirátské lodi, který bude sloužit už příští rok dětem k hraní,“ uvádí primátor Mostu Jan Paparega. Nové hřiště vzniká vedle letos vybudované balanční stezky.

edeniky 4753

U jezera už je nový stánek. Foto: e-mostecko.cz

Kvůli značnému pohybu lidí vznikla přímo na jezeře služebna městské policie. Letos se také upravil provoz na pozemních komunikacích, aby přibyla další parkovací místa. „Sezona byla celkem poklidná. Řešili jsme opravdu jednotky přestupků, největší problémy nám dělali neukáznění pejskaři, kteří nedodržují provozní řád. A samozřejmě řidiči. Doufám, že na příští rok se řidiči naučí dodržovat dopravní značení a nebudou porušovat neustále značku zákaz odbočení do prava,“ uvádí ředitel MP Jaroslav Hrvol.

https://www.youtube.com/watch?v=Am107Bh-5Ro

Příjezdová silnice u jezera je zjednosměrněná. Pejskaři zase u jezera najdou pláže určené speciálně pro jejich zvířecí parťáky. Návštěvní řád území jezera Most je umístěn v areálu jezera i na webu města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru