Chcete prodat slušně nemovitost? Máte poslední šanci
Foto: Molík reality s.r.o. - prodej rodinného domu s dvojgaráží, ul. Dukelských hrdinů, Mariánské Radčice.
Zajímavosti

Nikdy se neprodávalo méně domů a bytů než nyní. Nejen mladí si umí spočítat, že na svoje vlastní hnízdečko nedosáhnou. Kdo za to může? Uměle nabobtnalé ceny, které neodpovídají realitě. Banky v současné situaci navýšily úroky a málokdo splní podmínky, aby si mohl zajistit skrze ně financování.

Jenže bublina brzy praskne a vše poletí dolů. S ní i nemovitosti, jejichž majitel by nabízel prodej za skvělou cenu. „Jestli plánujete byt, dům, či jinou nemovitost prodat, tak právě teď je ta nejlepší chvíle. Při nastavení správné prodejní ceny nabídka nemůže zapadnout. Trh je plný předražených nemovitostí,“ vysvětluje realitní makléř Radek Molík a zároveň varuje: „Až vše praskne, ceny poletí dolů a strhnou s sebou i nabídky, které si na nic nehrály a nebyly přemrštěné.“



Prodávající se dle jeho zkušeností nemusí bát, že by v současné době lidé na nákup nového domova neměli. „Je spousta klientů, kteří hledají nový domov a mají připraveny peníze. Jen je neoslovila ta správná nabídka. Třeba je to ta vaše a my vám s ní pomůžeme,“ vyzývá makléř.

Radek Molík není na realitním trhu žádným nováčkem. Jeho růžová kampaň před deseti lety zaplavila Mostecko. Ještě více ale oslovila jeho filozofie. Své služby nabízí levněji a razí myšlenku, že smlouva musí být co nejjasnější a nejjednodušší, aby se v ní nemohly schovat žádné záludnosti. „S prodejem je spojeno spoustu papírování, každá chyba se prodraží. Stačí špatné písmenko a lidé platí za nové kolky. Kdo se v džungli prodeje nemovitostí nevyzná, snadno se ztratí,“ vysvětluje Radek Molík, proč vše přenechat na odbornících. Realitní kancelář vždy nemovitost prověří, zda na ní nejsou vázány dluhy. A pokud jsou, umí si se situací poradit. Výsledek musí být takový, aby byl spokojený prodávající i kupující. „To je naše myšlenka, díky níž jsme úspěšní na trhu už deset let. Nejen na Mostecku, ale po celém Česku,“ může se pochlubit Radek Molík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru