V Děčíně bude jezdit další sociální automobil. Pomůže seniorům a hendikepovaným
Foto: Kompakt s.r.o.
Zajímavosti

Děčín - Příspěvková organizace Centrum sociálních služeb Děčín může nyní využívat nový vůz značky Dacia Dokker, který získala především díky štědrosti firem a jednotlivců z Ústeckého kraje.

Slavnostní předání automobilu proběhlo ve čtvrtek 26. září za účasti zástupců děčínské organizace a poděbradské reklamní agentury Kompakt, která tento projekt zaštiťuje. Nový vůz zaměstnanci zařízení využijí v rámci poskytování sociálních služeb a při dalších podpůrných aktivitách.

Centrum v Děčíně, které pomáhá seniorům, osobám se zdravotním hendikepem a lidem, kteří se ocitli v nouzi, obdrželo nový vůz v rámci projektu Sociální automobil. Ten funguje po vzoru evropských měst již 20 let, za tu dobu Kompakt předal v České republice na stovky vozidel. Děčínská organizace získala v celkovém pořadí již 793. automobil.

0310socauto1

Foto: Kompakt s.r.o.

„Myslíme si, že každá společnost, která s úspěchem provozuje svou činnost, by měla alespoň malou částí pomoci těm, kteří to opravdu potřebují. Pro většinu domovů či zařízení pečujících o seniory, děti nebo hendikepované není zrovna jednoduché pořídit si nový vůz, protože soustřeďují finanční prostředky především na péči o své klienty. Proto jsme se rozhodli vzít situaci do svých rukou a zařízením i organizacím pečujícím o osoby nacházející se v nouzi tímto způsobem pomoci,“ uvádí Miroslav Káninský, jednatel společnosti Kompakt.

Na financování vozidla se podílelo zhruba 42 subjektů napříč obory od velkých firem až po nejmenší jednotlivce z místních obyvatel i přilehlého okolí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru