Dominik Chabr vybíral na Bali svého nástupce. Foto: archiv Dominika Chabra
Lidé

Most/Bali – Mostečan Dominik Chabr se zúčastnil dalšího ročníku soutěže Man of the Year 2023, kterou loni vyhrál. Tentokrát ale nebojoval o další titul, nýbrž usedl mezi porotce, aby vybral svého nástupce.

„Vloni jsem celou soutěž vyhrál, dostal jsem i cenu za nejlepší tělo a nejlepšího Evropana. Absolvoval jsem celý program soutěže včetně cestování a mohl tak kluky lépe poznat a vybrat toho nejlepšího,“ řekl Dominik Chabr.

Vybrat toho nejkrásnějšího muže planety ale nebylo jeho jedinou povinností. V Jakartě pomáhal vybrat ve finále modelingové soutěže děvčat od 5 do 16 let nejhezčí dívky. Nafotil oblečení pro několik místních firem a spolupracoval se dvěma hotely.

2812dominik6 8f01d

2812dominik2 cd479

Foto: archiv Dominika Chabra

Například si ho vyžádali do Jakarty na finále modelingové soutěže děvčat od 5 do 16 let, spolupracoval s dvěma hotely či nafotil oblečení pro místní firmy. „Dostal jsem tu nabídku od dvou modelingových agentur, abych v Indonésii dělal modeling nějaký čas. To je pro mě ale teď časově nemožné, protože mám hodně práce v Česku, kde i podnikám. Nevylučuji ale, že se sem během roku nevrátím nafotit a natočit nějaké zakázky,“ vysvětluje Chabr s tím, že mu stále chodí různé nabídky spolupráce nebo focení. Dostal dokonce i pozvánku na velkou fashion show do Londýna. „Té bych se rozhodně chtěl zúčastnit,“ podotýká mladý model.

2812dominik7 b0b18

2812dominik3 70207

Foto: archiv Dominika Chabra

Návrat na Bali využil Dominik Chabr zároveň jako dovolenou. „Byl jsem tu celkem měsíc a půl, tak jsem hodně cestoval, poznával nová místa, lidi, jídlo, kulturu. Výhoda byla, že už loni jsem procestoval kus Bali, Thajska a Malajsie a teď jsem chtěl vidět to, co jsem loni nestihl. Takže se dá říci, že mám procestované skoro celé Bali i okolní ostrovy,“ pochlubil se.

Vánoční atmosféru jel načerpat do Francie, do města Colmar, kde před 8 lety pobýval nějaký čas kvůli hokeji. „Je to nádherné město, které stojí za to navštívit. Jel jsem se podívat ještě do Strasbourgu,“ doporučuje Dominik Chabr.

2812dominik4 958ec

Foto: archiv Dominika Chabra

Mostečan zasedne také v porotě soutěže Muž roku 2024, která se bude konat v Náchode a kde bude vybírat nové finalisty pro Českou republiky. On sám v roce 2021 byl jedním z finalistů, kdy tehdy získal třetí místo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru