Foto: MM Děčín
Děčín

Děčín - Také obyvatelé našeho města se v sobotu 13. dubna zapojili do celonárodní Sbírky potravin. Pro výdejnu potravinové pomoci, kterou spravuje Středisko městských služeb, se v supermarketu Billa na Tyršově ulici podařilo vybrat 209 kilogramů většinou trvanlivých potravin, ale i drogistického zboží.

„Moc si vážím projevu dobré vůle všech, kteří v rámci sbírky přispěli a pomohli nám tak doplnit potřebné věci do našeho skladu. Pomoc putuje těm, kteří se ocitli v nouzi a potřebují pomoc nás ostatních. Solidarita je projevem vyspělé společnosti a já jsem vděčná za to, že občané našeho města se k této iniciativě aktivně připojili,“ říká Anna Lehká, náměstkyně primátora.

Lidé mohli pomoci na více místech Děčína. Ti, co například darovali potraviny v TESCU na Ústecké ulici, pomohli zajistit potravinovou pomoc městské příspěvkové organizaci Centrum sociálních služeb Děčín.

Sbírku organizuje Česká federace potravinových bank ve spolupráci s Charitou ČR, Nadějí, Armádou spásy, Diakonií českobratrské církve evangelické, Slezskou diakonií a Člověkem v tísni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru