Foto: Karel Horký
Děčín

Ústí nad Labem - Kulturní sál Horizont v městské části Severní Terasa v Ústí nad Labem praskal ve švech. V pondělí 18. března tam přišlo diskutovat s ministrem vnitra Vítem Rakušanem okolo 250 lidí. Překvapivě mnoho jich bylo mladých.

Otázky na ministra se týkaly nejvíce války na Ukrajině ze všech pohledů. Dále se probírala šedá ekonomika, korupce, vyloučené lokality, Evropská unie, energetika, Andrej Babiš i eutanazie.

Foto: Karel Horký

Jedna paní prohlásila na adresu pana Rakušana „nestydí se za vás vaše máma, já odcházím“ a odešla. Naopak zejména mladí lidé panu Rakušanovi tleskali.

Foto: Karel Horký

Až na malé výjimky byla víc než dvouhodinová debata celkem kultivovaná. Ministr se ochotně u piva věnoval občanům i po oficiální části programu a byl velmi vstřícný.  

Foto: Karel Horký

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru