Ilustrační foto
Děčín

Šluknov - Institut vykázání využili policisté ve Šluknově proti 34letému násilníkovi, který o uplynulém víkendu, v sobotu 16. března, ve večerních hodinách po slovní rozepři v bytě napadl svou manželku.

Agresivita muže spolu s požitým alkoholem stoupala, vzduchem létalo nádobí a žena se obávala fyzického napadení, ke kterému již v minulosti došlo. Také si od něj musela vyslechnout hrubé urážky.

"Policisté vyhodnotili situaci, kdy šlo nepochybně o domácí násilí a dalo se důvodně předpokládat, že násilná osoba se útoku dopustí opětovně. Následně sáhli ke svému oprávnění a agresora na dobu deseti dnů vykázali ze společného obydlí. Po tu domu se tam nesmí vrátit a ženu žádným způsobem kontaktovat," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru