Mezi soutěžícími určitě nebude chybět medúzárium chomutovského zooparku. Foto: Jitka Fárová
Děčín

Ústecký kraj – I letos se bude hlasovat, kdo získá titul Krušnohorské nej za rok 2023. Zapojte se do této ankety a navrhněte novinku, která si dle vás zaslouží pozornost.

Soutěž vyhlašuje sdružení SPO-NA, spojující Destinační agenturu Krušné hory, Okresní hospodářskou komoru Most, Hospodářskou a sociální radu Mostecka a Euroregion Krušnohoří, pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Ing. Jana Schillera.

Cílem soutěže je propagace turistických novinek, které představují náš region ostatním a ukazují jeho malebnost.  Po nominacích pak hlasující rozhodnou o nejzajímavější novince, která bude během roku prezentována v médiích.

Posílat můžete tipy od vás, co považujete za unikátní a vzrušující v turismu Krušných hor v roce 2023. Může to být odvážná akce, nový zážitek, restaurace, ubytování s atmosférou nebo třeba nový průvodce po Krušnohoří.

Napište svůj tip na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s označením "Krušnohorská NEJ" do 31. března 2024. Všechny tipy zveřejníme a necháme hlasovat!

Novinka by měla pocházet z oblasti Chomutovska, Mostecka, Litvínovska, Bílinska, Teplicka a horské části Krušných hor, prostě od Petrovic až po Loučnou pod Klínovcem.

Kdo vyhrál v minulém ročníku, se můžete podívat ZDE. Cenu v září 2023 pořadatelé společně udělili již popáté. Dosud ji získaly jako noviny v oblasti turismu Thermalium Teplice (2019), Funpark Most (2020), Zipline dráha Klíny (2021) a Selský dvůr Braňany (2022).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru