Zloděj znepříjemnil život několika lidem. Vykradl byt a přivlastnil si i elektrokoloběžku
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Policisté z obvodního oddělení Děčín–Podmokly objasnili případy vloupání do bytu a krádeže elektrokoloběžky. Zpočátku neznámý pachatel již v říjnu loňského roku znepříjemnil život několika obyvatelům Děčína, protože se v polovině měsíce října roku 2022 vloupal do bytu v Děčíně, ze kterého odcizil elektroniku, několik kusů hodinek, ale například i polštáře a povlečení.

Následně ještě koncem měsíce října 2022 z nadzemního parkoviště u obchodního domu v Děčíně odcizil elektrokoloběžku. Poškozeným tak způsobil celkovou škodu za více než 28 tisíc korun.

"Na případech policisté intenzivně pracovali a prověřováním veškerých poznatků a indicií, zajištěných stop a kamerových záznamů, vedoucích k ustanovení podezřelé osoby, se jim vyplatilo. Zjistili, že oba případy má mít na svědomí 32letý, v nedávné minulosti soudně trestaný muž. Děčínští policisté v těchto dnech ve zkráceném přípravném řízení sdělili 32letému recidivistovi podezření ze spáchání tří trestných činů, a to porušování domovní svobody, poškození cizí věci a krádeže, za což mu u soudu mu v případě uznání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru