Policisté pátrají po svědcích tragické nehody mezi Rumburkem a Šluknovem. Vyhasly při ní dva lidské životy
Foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Děčínsko - Policisté pátrají po svědcích tragické dopravní nehody, ke které došlo dne 25. září 2022 v 14:05 hodin na silnici II. třídy č. 266 mezi Rumburkem a Šluknovem.

O nehodě jsme psali ZDE. "Za účelem zjištění všech skutečností potřebných pro objasnění uvedené dopravní nehody, žádáme všechny svědky, kteří viděli děj dopravní nehody, případně děj před nehodou, ale i všechny ostatní svědky, kteří místem dopravní nehody projížděli a mohou policistům poskytnout své poznatky, případně záznamy z palubních kamer, aby se přihlásili na lince 158, případně přímo kriminalistům 2. oddělení obecné kriminality v Rumburku na tel. č. 974 442 540," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru