Hasiči z Benešova nad Ploučnicí vyjížděli k úniku kapalin na silnici a k transportu pacienta do sanitního vozu
Hasiči pomáhají záchranářům s transportem pacienta do sanitky
Děčín

Benešov nad Ploučnicí - Dobrovolní hasiči z Benešova nad Ploučnicí vyjeli v neděli 27. 2. 2022 v 10:45 do ulice Sídliště k spolupráci se ZZS.

Na místě bylo průzkumem zjištěno, že se na místě již nachází vozidlo ZZS. Hasiči poté asistují při transportu pacienta do vozidla záchranářů.

2802benesovdva

Hasiči vyjeli k úniku provozních kapalin

V sobotu 26. 2. 2022 ve 13:39 vyjela dobrovolná jednotka z Benešova nad Ploučnicí do Českolipské ulice k úniku nebezpečných látek na vozovce. Na místě bylo průzkumem zjištěno, že již zasahuje hlídka PČR a MP Benešov nad Ploučnicí a jedná se o únik nafty v délce cca 300 metrů. Po celou dobu zásahu byl provoz řízen kyvadlově hlídkou PČR. Hasiči za pomoci sorbentu provedli zasypání skvrny. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru