AKTUALIZUJEME: Policie stíhá dva mladíky za vraždu v Děčíně. Soud rozhodne o jejich vzetí do vazby
ilustrační foto
Děčín

Děčín - Od pátku vyšetřují krajští kriminalisté násilný trestný čin, který se stal v Děčíně. Během víkendu policie potvrdila, že se jednalo o vraždu.

V souvislosti s tímto případem vyšetřovatel zahájil trestní stíhání dvou osob (jednoho mladistvého a jednoho ve věku 18 let) pro trestný čin vraždy. "Bude podán podnět k podání návrhu na vzetí obviněných do vazby, s ohledem na věk oběti a pozůstalé nebudeme zveřejňovat bližší informace," uvedl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Už bezprostředně po činu se mezi lidmi na sociálních sítích hovořilo tom, že obětí měl být teprve třináctiletý chlapec, kterého napadli jeho vrstevníci. Dnes bude soud rozhodovat o vazbě dvou zadržených mladíků. Podle informací našeho deníku měli pachatelé svoji oběť před usmrcením týrat. Policie ale vzhledem k věku oběti a rodině nebude uvádět bližší informace.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru