Aktualizujeme! Na Teplické ulici v Děčíně došlo k nehodě auta a autobusu
Foto: redakce
Děčín

Děčín - V sobotu 29. 1. 2022 odpoledne došlo v Děčíně na Teplické ulici u Strojunionu k dopravní nehodě automobilu a autobusu. Mluvčí hasičů k sobotní události uvedl, že k nehodě došlo kolem 15:30 v Děčíně-Podmoklech, kde se autobus srazil s osobním automobilem. Hasiči ze stanice Děčín řidiče vyprostili a předali ho do péče záchranné služby, zároveň z autobusu evakuovali 10 cestujících. 

Jako pravděpodobná příčina nehody se jeví, že řidič osobního auta dostal smyk a následně skončil nabouraný s právě projíždějícím autobusem. 

"S lehkým zraněním převezli záchranáři řidiče z osobního auta do děčínské nemocnice," uvedl tiskový mluvčí záchranářů Prokop Voleník. V autobuse se nikomu nic nestalo.

3001busdva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru