OPRAVDU SE STALO: Žena nastoupila do autobusu, půjčeného psa nechala venku
Ilustrační foto: CC0
Děčín

Litvínov - Jen těžko pochopitelnou situaci řešili strážníci v sobotu večer. Do centra města je přivolala žena, která stála na zastávce MHD s opuštěným psem. Strážníkům vypověděla, že s křížencem bígla byla žena, která nastoupila do autobusu linky č. 13 jedoucího do Janova, psa ovšem nechala venku.

Svědkyně ženu popsala, strážníci tak neváhali a autobus na zastávce MHD v ul. Tyrše a Fügnera dostihli a ženu vyslechli. Vysvětlila, že jede do Janova, kde bydlí. Pes není její, má ho půjčeného od kamarádky, která bydlí taktéž v Janově. Pes se jí prý při čekání na autobus vysmekl a nestihla ho do příjezdu autobusu chytit.

Když přijel autobus nastoupila do něj s tím, že své kamarádce řekne, že pes utekl a ať si ho jde najít a chytit. Takto ale musela se strážníky z autobusu vystoupit a psa jít hledat, což se povedlo záhy. Krom toho také zaplatila pokutu za venčení psa navolno. Hlídka také zjistila, že pes není přihlášen v evidenci a nemá ani žádný čip.

Ještě téhož večera se strážníci vydali za majitelkou. Psa již měla doma. Uvedla, že ho má zhruba dva roky. Hlídka tedy na místě psa přihlásila do evidence, majitelce vydala známku s tím, že se porušení vyhlášky města bude řešit ještě v následujícím týdnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru