STALO SE: Řidič autobusu zapomněl na cestující. Zamknul vůz s paní uvnitř a odešel
Ilustrační foto
Děčín

Bílina - Hlídka Městské policie Bílina obdržela oznámení, že u nádraží ČD je v autobusu uzamčena nějaká žena. Strážníci na místě zjistili, že autobus je skutečně uzamčen, uvnitř se nachází osoba a řidič autobusu není k sehnání. Strážníci sice zjistili telefonický kontakt na dispečink dopravní společnosti, bohužel se však nedovolali.

Naštěstí za nedlouho na místo přijel jiný autobus stejné dopravní společnosti, jehož řidič autobus odemkl a ženu z „pasti“ vysvobodil. Cestující uvedla, že jela do práce stejně jako každý den, pouze s tím rozdílem, že nyní řidič autobusu zastavil na nádraží, autobus uzamkl a odešel.

Cestující se po „vysvobození“ na hlídku obrátila s prosbou, zda by jí strážníci mohli výjimečně odvézt do firmy, kde pracuje. Její žádosti bylo vzhledem k situaci samozřejmě vyhověno. Hlídka městské policie později zkontaktovala řidiče autobusu, který uvedl, že na paní v autobusu zapomněl.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru