Po hádce chtěl napadnout přítelkyni. Strážníkům vyhrožoval, že je zabije nožem
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Hlídka městské policie byla přivolána k partnerské hádce v Boleticích nad Labem. Podnětem pro přivolání strážníků se stal nesnesitelný hluk, který vytvářeli muž a žena ve svém bytě v panelovém domě. Po příjezdu na místo se v bytě nacházela pouze žena, která strážníkům sdělila, že se pohádala se svým partnerem, který před několika okamžiky z bytu odešel.

Během jednání se však muž na místo opětovně dostavil a snažil se ženu před strážníky fyzicky napadnout, čemuž okamžitě hlídka zabránila. Zhrzený muž, když poznal že proti hlídce nic nezmůže, začal strážníkům slovně vyhrožovat zabitím pomocí nože.

"Nepočítal však s tím, že jeho jednání je od začátku jeho příchodu zaznamenáváno na služební kameru. Na místo se také dostavila hlídka Policie České republiky, která si celou věc, včetně pořízeného videozáznamu, převzala k dalšímu šetření. Muž je v současné době podezřelý ze spáchání několika protiprávních jednání," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru