Bezdomovec ukradl elektroniku. Chtěl uspokojit svoji závislost na drogách
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V pátek 28. srpna strážníci zadrželi osobu, která byla podezřelá ze spáchání krádeže elektroniky. K zadržení došlo na základě předaných informací ze strany Policie České republiky městské policii. Jednalo se o popis osoby podezřelé ze spáchání trestného činu krádeže.

Strážníci v popisu na základě místní znalosti, poznali jim známého „děčínského“ bezdomovce o kterém vědí, kde se přibližně zdržuje. Následující den při kontrolní činnosti tamní oblasti bezdomovce spatřili a vyzvali jej k podání vysvětlení.

"Strážníky zejména zajímalo, kde se podezřelý nacházel v době spáchání skutku. Bezdomovec jim sdělil, že se na místě nacházel, ale věci neukradl. Následně byl hlídkou převezen na místní Obvodní oddělení Policie České republiky. Zde se jej strážníci zeptali ještě jednou, co na místě dělal. Jako odpověď obdrželi plné doznání k odcizeným věcem. Hlavním motivem pro spáchání krádeže byla potřeba uspokojit závislost na drogách," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru