Po svém psovi neuklidil a od výtvoru odešel. Všimli si ho ale strážníci
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - V neděli při kontrolní činnosti si hlídka strážníků všimla muže se psem, který zrovna vykonával svou potřebu. I přes to, že muž si strážníků všiml, exkrement po psovi neuklidil a z místa se snažil odejít.

"Po několika metrech jej hlídka zastavila a vysvětlila mu, že vlastníci psa jsou dle zákona povinni výkaly po svých psech uklízet, pakliže tak neučiní mohou se dopustit přestupkového jednání ve smyslu znečistění veřejného prostranství, které je zanesené v zákoně o některých přestupcích. Z tohoto důvodu hlídka věc zadokumentovala a předala správnímu orgánu," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru