Které z těchto projektů budou financovány? Rozhodnete o tom vy
Zdroj: www.mesto-sluknov.cz
Děčín

Šluknov - Město Šluknov připravilo i na příští rok možnost pro obyvatele města rozhodnout svým hlasováním o realizaci akce na zvelebení části prostoru ve městě. Jedná se o již třetí ročník participativního rozpočtu a v letošním roce je možnost si vybrat ze čtyř připravených akcí.

Jedná se o následující akce:

  • Rekonstrukce urnového háje na hřbitově ve Šluknově (opěrné zídky, přístup včetně bezbariérového, nové dlažby, oprava uložiště urnových schránek, mobiliář)
  • Úprava veřejného prostranství v Budišínské ulici naproti bývalému krámku (zpevněná asfaltová plocha s parkováním, chodník, stání pro kontejnery)
  • Obnova zeleně na hřbitově v Království (kácení stávajících neperspektivních dřevin, výsadba nových alejí, ošetření perspektivních dřevin)
  • Rekonstrukce veřejného osvětlení v oblasti DPS u nádraží a Lužické ulici (výměna lamp v Lužické ulici a okolo DPS, nové veřejné osvětlení v Nádražní ulici)

Hlasujte pro akci, která se vám nejvíce líbí. Vybraná akce pak bude v průběhu roku 2020 realizována. Hlasovat můžete do 30. listopadu 2019 formou hlasovacích lístků, které jsou k dispozici na sekretariátu MěÚ a v Informačním centru v zámku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru