Začíná rekonstrukce komunikace z Krásné Lípy do Velkého Šenova. Provoz budou řídit semafory
Ilustrační foto
Děčín

Krásná Lípa - Dne 23. 10. 2019 budou v Krásné Lípě zahájeny práce na rekonstrukci krajské komunikace II/265 Krásná Lípa – Velký Šenov. Investorem stavby je Ústecký kraj.

Práce v Krásné Lípě budou probíhat nejprve na opravě mostu přes Křinici a opěrné zdi u objektu Kyjovská 56 (Slávie) a na opravě mostu přes Křinici u objektu Kyjovská 53 (objekt s novou žluto-modrou fasádou). Z tohoto důvodu bude uzavřen průjezd ulicí Stradalova (okolo Policie ČR).

Veškerý provoz bude veden ulicí Kyjovská, doprava bude jednosměrná a bude řízena pomocí semaforů. Veškeré uzávěry a omezení budou osazeny dopravním značením. Práce potrvají v tomto úseku minimálně do června roku 2020, odfrézování a pokládka nových povrchů proběhne až následně, v průběhu dalších měsíců.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru