Parkoviště v Kostelní ulici se rozšiřuje. Nabídne třiadvacet parkovacích míst
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Děčín

Varnsdorf - Nedostatek parkovišť netrápí pouze Varnsdorf, ale i další města v republice. Dalším krokem vstříc motoristům má být více než dvacet nových parkovacích míst v ulici Kostelní, kde se v současné době rozšiřuje stávající parkoviště.

Obyvatelům přilehlého sídliště se jistě uleví, neboť parkování hlavně ve večerních hodinách bylo přinejmenším adrenalinovým zážitkem či tréninkem trpělivosti. Nyní se situace mění k lepšímu. Radnice tak vyslyšela přání obyvatel.

Rozšiřování parkoviště je v plném proudu. Stavební práce začaly během září, hotovo má být na podzim. Parkoviště nově nabídne dvacet tři míst včetně jednoho pro osoby se sníženou pohyblivostí. Akce, jež je financována z městského rozpočtu, vyjde na půl druhého milionu. Město myslelo také na zeleň a projekt počítá i s výsadbou zeleně.

0910parkovistevn2

Zdroj: www.varnsdorf.cz

S rozšiřováním parkovacích míst se bude pokračovat i jinde

Varnsdorf postupně rozšiřuje parkovací místa na sídlištích. V loňském roce se podařilo vyřešit situaci na sídlišti v Západní ulici, kde prošel revitalizací celý vnitroblok sídliště. Nové parkoviště nabídlo také sídliště v ulici Karolíny Světlé. I tak je parkovacích míst v tomto místě málo. Radnice tak chystá vybudování dalšího parkoviště. K tomu by mohlo dojít v příštím roce.

Nového parkoviště se dočkají také obyvatelé menšího sídliště v ulici Východní. Projekt je hotov, vyřizuje se administrativa ke stavebnímu povolení. Pokud počasí dovolí, začnou stavební práce ještě v letošním roce. Pokud ne, akce se přesune na jaro příštího roku.

0910parkovistevn3

Zdroj: www.varnsdorf.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru