Ve Smetanově ulici začíná rekonstrukce dožilého vodovodu a popraskané kanalizace
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Šluknov - Ve Šluknově, v ulici Smetanova, provedeme rekonstrukci dožilého vodovodu a popraskané kanalizace pro cca 140 napojených obyvatel. Město také plánuje svou investiční akci k obnově komunikace.

V ulici Smetanova se nachází vodovod z litiny DN 80 mm z roku 1892. Řad je již dožilý a poruchový. Je uložen v těsném souběhu s kanalizací. Kanalizace je v této lokalitě tvořena úseky betonového potrubí DN 300, 400 a 500 mm. Stoka byla postaveno v roce 1973. Hloubka uložení kanalizace je od 2,3 do 4 metrů. Kamerová prohlídka prokázala, že kanalizace vykazuje korozi nad 50 %, netěsné spoje, kaverny, deformace a praskliny. Z uvedených důvodů rozhodla SVS o provedení rekonstrukce. Předmětem stavby je rekonstrukce 157 metrů vodovodu a 172 metrů kanalizace.

V těchto dnech začal zhotovitel vytyčovat inženýrské sítě. Podle smlouvy o dílo má být stavba dokončena nejpozději pět měsíců od data předání staveniště, tj. do 3. března 2020.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru