OBRAZEM: Hasiči likvidovali únik benzínu na silnici. Během krátké doby vyjížděli hned dvakrát
Zdroj: www.hasicirumburk.cz
Děčín

Rumburk - V úterý, krátce po třinácté hodině vyjížděla jednotka rumburských dobrovolných hasičů do Jiříkovské ulice v Rumburku, kde došlo k úniku benzínu a na vozovce se objevila skvrna. Ta se táhla od Jiříkovské až do Růžové ulice.

Jednotka kapalinu zastříkala smáčedlem s detergenčním účinkem pro mytí a odmašťování vozovky. Poté se vrátila zpět na základnu.

0910benzin2

Zanedlouho po první události, krátce před půl čtvrtou odpoledne, vyjížděla jednotka opět na únik kapalin na vozovku, a to do ulice K Vysílači, kde se skvrna táhlá až k ulici Ječná.

0910benzin3

Pravděpodobně se jednalo o pokračování úniku z předchozího zásahu, opět bylo použito smáčedlo s detergenčním účinkem pro mytí a odmašťování vozovky.

0910benzin4

4x foto zdroj: www.hasicirumburk.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru