Sběrné dvory v Děčíně prodlužují otevírací dobu
Foto, zdroj: pixabay.com
Děčín

Děčín - Rada města v září schválila úpravu otevírací doby sběrných dvorů v Děčíně. Ve městě jsou dva sběrné dvory: Pískovna a Březová. Dosud byl vždy v sobotu otevřen jeden sběrný dvůr pouze do dvanácti hodin, nyní budou v sobotu otevřeny oba dva, a to od 8 do 14 hodin, aby měli lidé více možností, jak se zbavit nepotřebného odpadu, který nepatří do kontejnerů, natož na ulici nebo do lesa. Oba sběrné dvory současně budou o sobotách otevřeny po dořešení nutných administrativních úkonů.

„Nechceme po městě černé skládky, proto dáme lidem více možností, jak se odpadu zbavit legální cestou,“ vysvětluje primátor města Děčína Jaroslav Hrouda, proč došlo k rozšíření otevírací doby. „Problém s nepořádkem potřebuje komplexní řešení, intenzivně na něm pracujeme,“ dodává primátor.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru