OBRAZEM: Při opravách chodníku došlo k říznutí do plynového potrubí. Na místo vyjížděli hasiči
Zdroj: www.hasicirumburk.cz
Děčín

Rumburk - Ve čtvrtek 19. září krátce po půl dvanácté dopoledne vyjížděla jednotka rumburských hasičů do Vrchlického ulice k narušenému plynovému potrubí. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že při rekonstrukci chodníku došlo k říznutí do plynového nízkotlakého potrubí.

Místo bylo ihned ohraničeno páskou, k úniku byl natažen jeden vodní proud. Po příjezdu jednotky ze stanice HZS Varnsdorf se snažili zamezit úniku za pomocí klínku a mokré deky. Ostatní hasiči mezi tím informovali obyvatele panelového domu o úniku a všichni byli požádání, aby v místě nekouřili a zavřeli si okna.

2309potrubi2

Na místo dorazili plynoinstalatéři a utěsnili prořízlou trubku. Velitel HZS pak předal místo domovníkovi a jednotky se vrátily zpět na základnu.

2309potrubi3

2309potrubi4

4x foto zdroj: www.hasicirumburk.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru