Děčín: U soudu bude nový semafor. V pondělí také začne výstavba datové sítě
zdroj: pixabay.com
Děčín

Děčín - Přechod pro chodce u budovy soudu v Radniční ulici bude nově osazen semafory. Práce začnou toto pondělí 23.9., dokončení světelného přechodu je plánované na 20. října. S omezením dopravy na místě musí řidiči počítat o víkendu 28. a 29. září, případně pak ještě 12. a 13 října. Během víkendových prací bude přechod průjezdný jedním jízdním pruhem.

V pondělí 23. září bude také zahájena první etapa výstavby datové sítě společnosti T-Mobile v Děčíně 1. Dotkne se těchto lokalit/ulic: Karla Čapka, Masná, Masarykovo náměstí, Duchcovská, Plavební a chodník přes park mezi ulicí Plavební a ulicí Duchcovská. V tuto chvíli není zatím plánované žádné dopravní omezení, s dokončením se počítá 30. října.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru