Noční tragédie na Děčínsku. Auto při havárii zcela shořelo, uvnitř našli mrtvého člověka
Ilustrační foto
Děčín

Česká Kamenice - K tragické dopravní nehodě došlo okolo druhé hodiny ranní v noci z úterý na středu u České Kamenice. Vyžádala si jeden lidský život.

Těžká nehoda se stala na silnici č. 263 z České Kamenice na Žandov u Kerhartic. Vozidlo po havárii zůstalo na boku uprostřed vozovky a podle dopravních informací Policie ČR zcela shořelo. Při tom zemřel jeden člověk. Podle informací našeho serveru zůstal smrtelně zraněný člověk uvnitř hořícího vozu, na místě nehody byla ještě zraněná žena, která se nacházela mimo vozidlo. "Uvnitř bylo nalezeno tělo mrtvého člověka," potvrdil mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Hasiči z profesionální stanice v České Kamenici požár lokalizovali v 2:31 a zlikvidovali v 2:41 hodin.

S dopravním omezením počítejte na místě minimálně do osmé hodiny ranní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru