Jílové: Holuba z vlasce vysvobodili přivolaní hasiči
Holub zamotaný ve vlasci v několikametrové výšce. Foto: MP Jílové
Děčín

Jílové - Hasiči a strážníci zasahující u panelového domu v ulici E. Krásnohorské vzbudili v úterý odpoledne zvědavost místních obyvatel a kolemjdoucích. Holuba, který zůstal uvězněný ve vlasci v několikametrové výšce, zachraňovali pomocí hasičské techniky. Pták navíc visel hlavou dolů.

Na pomoc si hasiče přivolali místní strážníci. Na holuba v nesnázích jako první upozornila pracovnice městského úřádu. Po příjezdu na místo se zasahujícím hasičům podařilo holuba z vlasce rychle vyprostit a následně ho předat místnímu chovateli. Pták byl okroužkovaný.

1607holub

Holub zamotaný ve vlasci v několikametrové výšce. Foto: MP Jílové

Není to první případ, kdy právě strážníci pomáhali nebo přivolali pomoc k podobné události. Při dnešní záchranné akci potřebovali pomoc hasičů. Při těchto výjezdech úzce spolupracují právě s místním chovatelem drobného ptactva.

Na místě zasahovala jednotka dobrovolných hasičů Jílové a městská policie Jílové.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru