Mají si kde hrát? Dětská hřiště prošla rekonstrukcí, jsou teď hojně využívána
Zdroj: www.mestosluknov.cz
Děčín

Šluknov - Město Šluknov má dlouhodobou koncepci budování veřejných prostranství i ploch pro vyžití dětí. V loňském roce bylo zahájeno vybudování dětského hřiště v Království, které bylo dokončeno v letošním roce vybudováním dopadových ploch, aby bylo hřiště bezpečné.

A co na hřišti najdeme? Byla osazena prolézačka Traktor, lanová dráha Jednorožec, síťová prolézačka Pterodaktylus, pružinová houpadla Koník a Ještěr, 2 lavičky a odpadkový koš. Během nejbližší doby ještě přibyde Provozní řád.

Za podpory firmy ČEZ Distribuce (fin. dar v hodnotě 100tis. Kč) bylo zhotoveno v letošním roce malé hřiště za školní jídelnou, které by mělo sloužit žákům ZŠ a především dětem ve školní družině. Zde najdeme síťovou prolézačku pyramida Kuželka, dendrofon, lavičku a odpadkový koš.

2105hriste1

Zdroj: www.mestosluknov.cz

Obě hřiště jsou značně využívána, což nám předjímá pozitivní reakci uživatelů a doufáme, že plochy budou využívány co nejdéle v pořádku a budeme se snažit o jejich případné rozšíření. Plochy jsou pravidelně kontrolovány a každý rok se provádí revize všech dětských hřišť provozovaných městem Šluknov.

Poslední úpravou v letošním roce se týkalo dětského hřiště v Císařském, kdy se původní plotová zábrana k potoku rozšířila na celoobvodový plot s brankou pro zamezení pobíhání psů a drůbeže po ploše hřiště.

2105hriste2

Zdroj: www.mestosluknov.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru