Šluknov - K dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo v pondělí po sedmé hodině večer v Budišínské ulici ve Šluknově. V automobilech se celkem zranili čtyři lidé. Na místě zasahovalo několik sanitních vozů a také záchranářský vrtulník z Ústí nad Labem.

,,Zraněného člověka se středně vážným zraněním jsme přepravili vrtulníkem do ústeckého traumacentra. Dalšího zraněného sanitkou do děčínské nemocnice a dva zraněné do rumburské nemocnice," uvedl k pondělnímu karambolu tiskový mluvčí záchranářů, Prokop Voleník.

Přičina nehody je nyní v šetření.

V pondělí to nebyla jediná dopravní nehoda v okolí Děčína. Smrtelným zraněním skončil karambol nákladního a osobního vozu u Dobkovic. K další nehodě došlo u Ovčího můstku, kde havarovala dvě auta.

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/72799-u-dobkovic-doslo-k-vazne-dopravni-nehode-ridic-osobniho-vozu-zemrel?fbclid=IwAR2ot3f0c_zXeBjG5hGyfhzXnbwyWn8SaERFPUwmErJgqrmEKG_peDw_JBQ

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru