Policisté se na Děčínsku činili! Zkontrolovali 537 řidičů, dva byli pod vlivem alkoholu
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Děčínští policisté se jako každý rok i letos zapojili do dopravně bezpečnostních akcí v období velikonočních svátků. Během svátků jara pod jejich drobnohledem skončilo 537 motorových vozidel.

Do akce se zapojilo bez mála šest desítek policistů. Během akce odhalili 72 dopravních přestupků, za které řidiči odevzdali ve 62 případech do státní pokladny 25.900 korun. Zbývajících deset prohřešků dále poputuje k rukám správního orgánu k dalšímu řešení.

V pěti případech řidiči překročili stanovenou rychlost, což je společně stálo 3.500 korun. Alkohol byl zjištěn u dvou řidičů. Osmkrát řidiči doplatili na nepoužití bezpečnostních pásů. Společně policistům odevzdali 2.400 korun.

Ve špatném technickém stavu bylo 33 motorových vozidel. Čtyři řidiči nebyli schopni ve chvíli kontroly předložit řidičský průkaz. Jeden člověk za volantem není držitelem řidičského oprávnění. V jednom případě kontrolovaný nepředložil doklad o pojištění odpovědnosti. (pt)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru