Majitel domu vyrušil zloděje. Policisté jej do třiceti minut chytili i s lupem!
Ilustrační foto: archiv e-deniky.cz
Děčín

Děčín, Lovosice - Vynikající práci odvedli v uplynulém týdnu lovosičtí policisté, kteří zadrželi během několika málo chvil sedmačtyřicetiletého muže z Děčínska podezřelého z vloupání do rodinného domu na Lovosicku.

Oznámení o vloupání přijali ve čtvrtek krátce před osmou hodinou ranní. Ihned se vydali po horké stopě a za necelou půlhodinku jej zadrželi na útěku i s lupem.

Děčíňan svou kořist získal v rodinném domě, kam vnikl násilným způsobem. Vyrušen majitelem domu se dal i se svou kořistí na útěk.

"Tohoto jednání se dopustil i přesto, že za obdobnou trestnou činnost si do nedávné doby odpykával trest. Lovosičtí policisté ještě téhož dne sdělili muži podezření pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Během pátečního dne nastoupil na základě rozhodnutí soudu výkon trestu odnětí svobody v délce trvání 12 měsíců.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru