Agresivní opilec skončil v poutech. Muž napadal ostatní a kopl do psa
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Děčín - Na agresivního muže, který napadal kolemjdoucí, upozornila strážníky dvojice lidí v Děčíně 4. Uvedli, že při venčení psa v ulici Jungmannova je nějaký muž slovně napadal a dokonce kopl do jejich psa. Hlídka muže, který odpovídal popisu, zadržela o několik desítek metrů dále. Jednalo se o padesátiletého muže z Děčína.

Dotyčný byl viditelně pod vlivem alkoholu, se strážníky nespolupracoval a neustále se pokoušel z místa odejít. Poté se pokusil na jednoho ze strážníků fyzicky zaútočit. Hlídka proti němu použila donucovací prostředky a muži nasadila pouta. Zadrženého hlídka předala Policii ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru