Neznáte ho? Kriminalisté hledají tohoto muže, za bílého dne se pokusil znásilnit ženu
Poznáte muže na fotografii? Foto: Policie ČR
Děčín

Ústí nad Labem - Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli podezřelém z trestného činu znásilnění. Došlo k němu v době od 14:40 do 14:50 hodin dne 14. února v Ústí nad Labem v ulici Bělehradská, kde neznámý muž začal obtěžovat poškozenou ženu. Ta pokračovala v chůzi do ulice Elišky Krásnohorské, kde ji asi 60 metrů nad antikvariátem fyzicky atakoval. Poškozená začala volat o pomoc, následně byl pachatel vyrušen kolemjdoucím a z místa činu utekl.

Podezřelý muž byl ve věku 40 až 45 let, asi 175 cm vysoký, štíhlé postavy, snědší pleti, měl vyholené vlasy a tmavé obočí. Na sobě měl tmavé kalhoty a tmavou zimní bundu, mírně napadal na pravou nohu.

"Žádáme případné svědky, kteří se v inkriminované době pohybovali v okolí místa činu a viděli cokoliv podezřelého, nebo by mohli poskytnout informace k totožnosti, nebo výskytu muže zachyceného na fotografii, aby své poznatky sdělili na linku 158, nebo osobně poskytli informace přímo ústeckým kriminalistům, Dlouhá 2, Ústí nad Labem," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru